ALCEA

ALCEA është një kompani Italiane udhëheqëse në sektorin e veshjeve të dedikuar për rishitje, industri dhe lyerje industriale, me sistemet e saj të bojës së fundit GEOCOLOR® dhe SMALTOSISTEM®.

Show Filters

Showing 1–12 of 38 results

Me sistemet e saj Smaltosistem® dhe Geocolor®, ALCEA ofron klientëve të saj një gamë prej më shumë se 23,000 hije
në më shumë se njëqind produkte, me të njëjtën cilësi dhe përsëritje të produkteve të ofruara direkt nga ALCEA, duke i bërë ato me dorë dhe duke përdorur edhe disa sisteme elektronike tintometër .

E gjithë kjo në një fabrikë të sigurtë dhe të pastër që respekton ambientin dhe njerëzit që punojnë atje. ALCEA ka arritur një madhësi të rëndësishme në industritë e bojrave, duke mos hequr dorë nga politika e vet e specializimit dhe kërkimit teknologjik.
Tek ne ju mund te gjeni bojrat me cilesore per lyerjen e mobiljeve tuaja, mund t egjeni bojra per metalet , dru , patina etj. Me shumellojshmeri te pafundme ngjyrash per pershtatjen me stilin tuaj. Alcea ofron cilesi te garantur .