AMBIALINE

Kornizat elegante mund të përdoren në mënyra të ndryshme dhe sjellin rregull në çdo ambient të shtëpisë

Show Filters

Showing 1–12 of 16 results

Show Filters

Showing 1–12 of 16 results

 

Sistemi elegant i ndarjes së brendshme e ruan stilin e reduktuar të LEGRABOX në pjesën e brendshme dhe kujdeset për rregull në të gjitha ambientet e shtëpisë.

Kornizat e pozicionuara sipas dëshirës përdoren me lehtësi dhe gjenden në materiale të cilësisë së lartë si veshje me çelik dhe dekore druri të përzgjedhura.

Ndihmësit elegantë të kuzhinës, p.sh. mbajtësja e pjatave ose e erëzave, e plotësojnë këtë program kompakt.

NE PERDORIM

[metaslider id=”9105″]