RUBINETE

BLANCO rubineta – te certifikuara dhe te sigurta.
Rubineti kuzhine të certifikuara për shëndetin tuaj.

Showing 1–12 of 33 results

Uji i pastër mbron shëndetin. BLANCO zhvillon rregullisht, me vetë-iniciativë, në bazë vullnetare, teste për të përmbushur normën e çdo gjermani nga Instituti për Gaz dhe Uji (DVGW Germany). Këto çertifikata vërtetojnë së rubinetat BLANCO sigurojnë vetëm cilësinë më të lartë në treg.

Uji nga rubinetat që nuk janë testuar mund të tejkalojë lejimin maksimal të grimcave të dëmshme.BLANCO përdor vetëm materiale të testuara dhe verifikuara që bien në kontakt me ujin. Çdo rubinet BLANCO do të marrë një çertifikatë DVGW vetëm pasi t’i jetë nënshtruar testeve më të rrepta.