SERVO-DRIVE

Mjafton një prekje e lehtë e kanatit pa dorezë ose tërheqja e lehtë e dorezës dhe sirtarët ose kasetat me kapak ballor hapen vetë falë mbështetjes elektrike të hapjes. Nuk ka rëndësi mënyra dhe vendi ku preket kapaku ballor. Kjo mundëson një liri më të madhe lëvizjeje dhe komoditet të lartë në hapje dhe përdorim në çdo ambient të shtëpisë.

Show Filters

Showing all 7 results

[metaslider id=”8892″]

Në ndërthurje me BLUMOTION për një mbyllje të butë dhe të lehtë ne kemi arritur nivele të reja të cilësisë së lëvizjes, duke ofruar mundësi për përvoja të reja në lëvizje.

S’ka rëndësi nëse është dollap i poshtëm ose i sipërm – një sistem i vetëm i lëviz kanatet dhe kasetat pa doreza sikur të lëviznin vetë. Pjesët individuale të kabllove janë të njëjta. Mjafton një transformator për furnizimin me energji të të gjithë kuzhinës

Përdorimi:

  • Asnjë lidhje e fiksuar në njësinë e lëvizjes
  • Mund të përdoret pa u nevojitur ndryshimi i kasetave LEGRABOX/ TANDEMBOX

Montimi/punimi:

  • Montim pa vegla
  • Shtrim i lehtë i kabllove
  • Matës shpimi të veçantë

NE PERDORIM

[metaslider id=”8883″]