Transformator

15,500 L

·Transformatori sherben per te bere nje mekanizem servo-Drive.

·Hapja te kanatave dhe sirtareve me nje prekje ndersa mbyllja e kanatave me buton e sirtareve lehte dhe bute.

·Duhet 1 transformator per te gjithe kuzhinen, nuk ka rendesi sa mekanizma elektrik mund te vendosni ne kuzhine.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne