BOJRA DRURI

ALCEA është e specializuar në prodhimin e bojrave dhe smaltave për dru, akrilikë, poliuretani, poliestër dhe produkte UV. Me hapjen e prodhimit të specializuar të bojrave që përputhen për tregun e mobiljeve dhe krijimin e ndarjes së drurit ALCEA,sjell produktet e bojës për sektorin e drurit qe karakterizohen nga shkalla e lartë e teknologjisë që siguron ato të jene te lehta për t’u përdorur, kanë ngjyra natyrale, janë rezistente dhe të fortë.

Show Filters

Showing all 11 results