MELAMINE

Lende e pare Melamine. Seria e melaminave eshte disponibel ne nje rang te gjere ngjyrash, dizenjosh, perfshire ketu dizenjot imituese te drurit, me siperfaqe mat, me shkelqim, etj…

Showing 1–12 of 62 results

Te gjitha ofrojne rezistence te larte dhe estetike. Koleksioni ndryshon ne vazhdim ne perputhje me plotesimin e kerkesave ne ndryshim te konsumatoreve ne lidhje me prodhimin e mobiljeve moderne dhe ndryshimit te dizenjove qe gjejne perdorim ne ambientet e brendshme.
Shumellojshmeri produktesh me cilesi te larte.