BOJRA METALI

Bojra nje komponentshe dhe dy komponenshe. ALCEA ka qenë një pikë e rëndësishme referimi për prodhimin e produkteve me bojë për industrinë; gjithmonë i është përgjigjur nevojave të tregut falë investimeve të konsiderueshme të bëra në kërkime dhe zhvillim që i lejojnë asaj t’i ofrojë tregut një gamë të produkteve të pikturave të personalizuara me cilësi të lartë.Smaltet sintetike me bazë ajri ALCEA hekur janë produkte që forcohen në temperaturën e dhomës. Ato përdoren për veshje me cilësi të mesme. Aplikohet dhe pergatitet shume lehte.

Show Filters

Showing 1–12 of 14 results