ASTAR EPOKSI GRI ARGJENDI

·PER NGJITJE MAKSIMALE

·Primer me bazë rrëshirë epokside me ngjitje të lartë në nënshtresa të vështira, përdoret si primer i lartë frenues i ndryshkut për hekur, aliazh të lehtë dhe fletë çeliku të zinkut.

·Mund të lyhet me lloje të ndryshme veshjesh dhe bojrash: nitro, gliceroftalik, poliakril, epoksi, poliuretani etj.

·Ky produkt është formuluar për të lejuar lëmimin e lehtë dhe butësinë e shkëlqyer të sipërfaqes, në këtë mënyrë shtresa e përfundimit ka një nivel të ulët të adsorbimi.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

ASTAR EPOKSI GRI ARGJENDI