DILUENTET

Diluentet – sherbejne per te holluar bojen dhe jane me perqindje te ndryshme . Bojrat e mobilieve kane procese teknike , ne varesi te tyre behet edhe perzierja e perberesve per te arritur produktin e deshiruar. Cilesia eshte gjithmone ne te gjithe produktet tona.

Showing all 8 results