PATINAT

Patinat – jane bojra me nje perberes qe perdoren per lyrjen e zbukurimeve, si psh frezimit te kapakut , ne ngjyre gold dhe argjent. Bojrat Alcea jane te nje cilesie te larte dhe jane zgjidhje opsionale per te pershtatur idete tuaja te dizajnit te ngjyrave sa me shume.

Show Filters

Showing all 2 results

Show Filters

Showing all 2 results