AVENTOS HK-TOP

AVENTOS HK-TOP – kanati me hapje lart.Përjetoni një komoditet magjepsës lëvizjeje.Me AVENTOS HK-TOP kanati njëpjesësh paloset nga lart dhe është veçanërisht i përshtatshëm për kanatet e rënda në dollapët e sipërm, si dhe për përdorimet në dollapët e lartë dhe ato mbi frigorifer. Në zhvillimin e këtij produkti janë marrë në konsideratë edhe bordurat dhe dekorimet.

Showing the single result

Showing the single result

 • Mbyllet përsëri butë dhe lehtë falë sistemit BLUMOTION
 • Mund të hapet lehtë
 • Ndalon në çdo pozicion hapjeje
 • Ofron qasje të mirë në brendësi të dollapit
 • I përshtatshëm për dollapët e sipërm me bordura ose dekorime
 • Program i vogël, larmi e madhe në përdorim
 • Montim dhe përshtatje e thjeshtë
 • I qëndrueshëm edhe në rastin e kanateve të gjera
 • Jetëgjatësi e madhe
 • Asnjë pjesë e dalë
 • Opsionale: SERVO-DRIVE për AVENTOS
 • Opsionale: TIP-ON për AVENTOS

Hapja dhe mbyllja – të lehta dhe komode

Me një forcë shumë të vogël kanatet e larta me AVENTOS HK hapen dhe të mbyllen me një lëvizje të shpejtë. Nëpërmjet ndalimit pa pozicione të përcaktuara, kanati qëndron në çdo pozicion që dëshironi.

Falë sistemit të integruar BLUMOTION kanatet e rënda mbyllen vetë butë dhe lehtë.

Avantazhe të tjera që do t’ju frymëzojnë

 • Jetëgjatësia e madhejuve dhe klientët tuaj

Zemra e mekanizmit të ngritjes është paketa e sustave të fuqishme.
Rezultati: jetëgjatësia e madhe.

 • Asnjë pjesë e dalë

Dërgimi bëhet me krah leve të mbyllur – një avantazh në prodhimin e mobilieve dhe në montimin e kuzhinave.

 • Bordurat dhe dekorimet

Në krijimin e AVENTOS HK janë marrë në konsideratë edhe dollapët me bordura dhe dekorime. Në këtë mënyrë gjatë projektimit të kuzhinave krijohet më tepër liri veprimi në modelim

NE PERDORIM