SYSTEM HOLZ

Programi për dyert rrëshqitëse të montuara brenda kabinetit. I disponueshëm si për dyer druri edhe për korniza alumini me amortizues ose frenim me mbajtës konvencional. Sistemi i mbylljes me rrëshqitje të butë për dyer druri ose alumini. Sistemi Holz ofron një gamë të gjerë të aksesorëve  të mobiljeve standarde, por gjithashtu ka shumë vëmendje ndaj tendencave të reja të dizajnit dhe ka aftësi për të zhvilluar produkte specifike dhe të personalizuara. E themeluar në vitin 1973, ajo lindi si prodhues i varësave dhe është i njohur në treg për nivelin e cilësisë së lartë të produkteve të saj, si dhe për shërbimin e mirë të klientit.

Showing all 5 results

Showing all 5 results

Me kalimin e kohës, katalogu dhe prodhimi janë zgjeruar me modele varësie dhe lloje që mund t’i përgjigjen kërkesave më të domosdoshme të konsumatorëve dhe kërkesave më të kërkuara të mobiljeve.

Përveç zyrave, linjat e reja të produkteve i shtohen ofertës së kompanisë. Profilet e profileve të aluminit lindën, ku prodhohen profile alumini për mobilje.

Tashme, Sistem Holz ofron aksesore te larmishem per sistemin e kanata rreshqitese te montuara brenda kabinetit me 2,3 apo 4 kanata te peshembatjeve te ndryshme dhe dizajne te ndryshme.

Se fundi, ne kompanine tone Hodo-Alb, mund te gjeni edhe aksesoret nga sistem holz te Sistemit Pareta per garderobe te hapur , ju mund te beni konfikurime te ndryshme te garderobave tuaja fale games se gjere te ketyre aksesoreve. 

Hodo -Alb eshte gjithmone nje zgjidhje cilesore per arredimin e ambienteve tuaja, Sistem Holz garanton cilesi dhe jetegjatesi te produkteve te saj.

[metaslider id=”9869″]