Bridge 500

35,000 L66,500 L

·Bridge 500 – Sistemi i shinave rreshqitese per dollape te montuara brenda kabinetit.

·Per kanate me peshembatje deri ne 50 kg maksimumi.

·Per Kanata xhami, eshte ne profile alumini dhe ngjyre te zeze.

·Gjatesia e shines eshte 6 metra, dhe kanatat mbyllen bute dhe lehte fale amortizatoreve dhe pistonave qe perdoren per kete system.

·Mundesite e dizajnit jane te ndryshme mund te behet me 2 , 3 ose 4 kanata ne varesi te deshires.

·Cilesi e larte , funksion dhe komoditet ne perdorim.

·Sqarim ne cmim eshte llogaritur me gjatesi shine 3metra.

Clear

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

kanata

2, 3, 4

materiali

alumin, e zeze