MDF

Lende e pare MDF per mobilje. Karakteristikat e vecanta te MDF-se e bejne produktin final ideal per prodhimin e mobiljeve, elementeve dekorative, dyerve, konstruksioneve ne ambiente te brendshme dhe pergjithesisht per perdorime qe kerkojne veti te vecanta mekanike. Kjo sepse MDF ne perberjen e saj nuk ka copezime, mund te pritet lehtesisht, te shpohet, te gdhendet, etj… pa e demtuar sperfaqen. Lyerja mund te perdoret ne perfundim te punes.

Showing all 9 results

Kemi dy lloje MDF-je:

  1. M.D.F. & FIBER ME DENSITET MESATAR
  2. M.D.F. E LAMINUAR
    Mbulimi me laminim sjell bukurine natyrore te drurit. Seria e gjere e MDF te laminuara eshte e shkelqyer ne aspektin e cilesise se rimesos dhe perben bazen per estetiken e mobiljeve. Nje shumellojshmeri e llojeve te ndryshme te rimesimit, gjejne aplikim ideal ne mobijle klasike dhe moderne, krijime speciale te nevojshme per ambiente shtepiake, kuzhine dhe zyra. Ne kompanine tone ne njohim thelbin e cilesise uniforme te rimesimit.