AVENTOS HK-S

AVENTOS HK-S – kanati i vogël me hapje lart.Aksesorët për kanatet e vogla me hapje lart.AVENTOS HK-S është mjaft i përshtatshëmpër kanatet e vogla, si p.sh. mbi dollapët e ruajtjes së ushqimeve ose mbi frigorifer. Duke pasur një konstruksion me madhësi të vogël AVENTOS HK-S futet në mënyrë harmonike edhe në dollapët e vegjël.

Showing the single result

Showing the single result

 • Veçanërisht për kanatet e vogla me hapje lart
 • Mbyllet përsëri butë dhe lehtë falë sistemit BLUMOTION
 • Mund të hapet lehtë
 • Ndalon në çdo pozicion hapjeje
 • Ofron qasje të mirë në brendësi të dollapit
 • I përshtatshëm për dollapët e sipërm me bordura ose dekorime
 • Program i vogël, larmi e madhe në përdorim
 • Montim dhe përshtatje e thjeshtë
 • I qëndrueshëm edhe në rastin e kanateve të gjera
 • Jetëgjatësi e madhe
 • Asnjë pjesë e dalë
 • Opsionale: TIP-ON për AVENTOS

Hapja dhe mbyllja – të lehta dhe komode

Me shumë pak forcë AVENTOS HK-S mund të hapet dhe të mbyllet me një lëvizje të qetë. Nëpërmjet ndalimit pa pozicione të përcaktuara, kanati qëndron në çdo pozicion që dëshironi.

Falë sistemit të integruar BLUMOTION kanati mbyllet butë dhe qetë.

Avantazhe të tjera që do t’ju frymëzojnë juve dhe klientët tuaj

 • Jetëgjatësia e madhe

Zemra e mekanizmit të ngritjes është paketa e sustave të fuqishme. Rezultati: jetëgjatësia e madh.

 • Asnjë pjesë e dalë

Dërgimi bëhet me krah leve të mbyllur – një avantazh në prodhimin e mobilieve dhe në montimin e kuzhinave.

 • Bordurat dhe dekorimet

Në krijimin e AVENTOS HK-S janë marrë në konsideratë edhe dollapët me bordura dhe dekorime.

 • Proporcione harmonike

Duke pasur një madhësi të vogël AVENTOS HK-S futet mirë në dollapët e vegjël.

NE PERDORIM