Aventos HK-S

3,400 L4,300 L

•Aventos HK-S eshte i pershtatshem per kanata te vogla, si dollapet e ruajtjes se ushqimeve ose mbi frigorifer.

·Funksion dhe cilesi e larte.

• Mbyllet bute dhe lehte fale sistemit BLUMOTION.

• Hapet lehte- me doreze ne versionin BLUMOTION ose ne versionin Tip-On , hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtytje te lehte.

• Ndalon ne cdo pozicion hapjeje.

• Ofron qasje te mire ne brendesi te dollapit .

 I qendrueshem edhe ne rastin e kanatave te medha .

• Jetegjatesi e madhe.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on