Aventos HL

15,000 L20,500 L

•Me Aventos HL kanati leviz paralele me buzen ballore te dollapit.

·Eshte ideal per perdorim ne dollape te larte ose te siperm, kerkon hapesire nga lart.

·Funksion dhe cilesi e larte.

•Aventos HF eshte  25002700 dhe 2900 .

Ndryshimi qendron midis fuqise qe duhet te perdoret ne kanata te caktuara.

• Mbyllet bute dhe lehte fale sistemit BLUMOTION.

• Hapet lehte- me doreze ne versionin BLUMOTION ose me nje prekje te lehte ne versionin SERVO-DRIVE.

• Ndalon ne cdo pozicion hapjeje.

• Ofron qasje te mire ne brendesi te dollapit .

 I qendrueshem edhe ne rastin e kanatave te medha .

• Jetegjatesi e madhe.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Fuqia

2500, 2700, 2900