Ulje

Orgaline- Mbajtese thikash

Original price was: 6,500 L.Current price is: 4,500 L.

-31%

·Mbajtese thikash nga BLUM per sirtare Tandemboxsistemim i sigurte i 4 thikave te medha dhe i 5 thikave te vogla.

·Perfshin mbajtesen e dorezes per thikat e gjata.

·Gjeresi 17.75 cm dhe gjatesi 28.8 cm

·Materiali : plastike/celik i pandryshkshem(inox)

·Praktike dhe funksionale, rrisni komoditetin tuaj gjate perditshmerise suaj .

·Ngjyra : gri e hirte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Orgaline- Mbajtese thikash
6,500 L Original price was: 6,500 L.4,500 LCurrent price is: 4,500 L.