Orgaline-mbajtese per pirunj dhe luget.

12,500 L19,000 L

·Orgaline nga BLUM–  mbajtese e lugeve dhe pirunjve.

·Praktike per perdorim ne kuzhine.

·Per sirtare dhe sirtare te brendshem.

·Kutite te cmontueshme, te pershtatshme per enelaresen.

·Gjeresi 45 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm, 90 cm dhe gjatesi 47 cm.

·Material inox, cilesi e larte.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Orgaline-mbajtese per pirunj dhe luget.
12,500 L19,000 L

Me Shume Informacion

size

45 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm, 90 cm