LAVAPJATE GRANIT

I pamposhtur – SILGRANIT™ PuraDur™.

Showing 1–12 of 20 results

Lehtësi e jashtëzakonshme për t’u pastruar

Cilësitë e reja të materialit të SILGRANIT™ PuraDur™ ofrojnë lehtësi tw jashtëzakonshme në pastrim.

Rezistent ndaj gervishtjeve

Materiali eshte ekstremisht I forte.

Rezisent ndaj temperaturave te larta

Lavapjata e prodhuar nga SILGRANIT-PuraDur-eshte rezistent ndaj temperaturave deri ne 280 grade.

I pathyeshem

Perdorimi normal ne lavapjate nuk mund ta demtoje ate, as nga renia e eneve te kuzhines.

Higjenik

SILGRANIT-PuraDur- perfshin nje formule te patentuar ”Hygiene+Plus”, e cila vepron si ilac kunder papastertive.

Te sigurte per ushqimin

Te gjitha llojet e ushqimeve mund te pergatiten direkt ne lavapjatat BLANCO.

Rezistent ndaj acideve

Lavapjata SILGRANIT-PuraDor- eshte rezistent ndaj acideve te zakonshem shtepiak.

Nuk venitet

Ngjyra e lavapjates qendron e njejte dhe nuk ndryshon edhe kur ekspozohet drejtepersedrejti ne diell.

Natyrisht I lemuar kur e prek

Siperfaqe lavamani e lemuar, e mendafshte, me gure qe mund te ndihet me dore.