AVENTOS HL

AVENTOS HL – kanati me ngritje lart.Lëvizje e butë për kanatin me ngritje lart.Me AVENTOS HL kanati njëpjesësh lëviz lart paralelisht me faqen ballore të dollapit. Ky sistem kanatesh është ideal për përdorime në dollapë të lartë ose të sipërm me kanata të vendosura sipër ose në dollapë të lartë të futur ose në aneks, për të mbuluar p.sh. pajisjet elektrike.

Show Filters

Showing the single result

Show Filters

Showing the single result

 

 • Mbyllet përsëri butë dhe lehtë falë sistemit BLUMOTION
 •  Mund të hapet lehtë
 •  Ndalon në çdo pozicion hapjeje
 • Ofron qasje të mirë në brendësi të dollapit
 •  I përshtatshëm për dollapët me ndarje të vendosura lart, me bordura ose dekorime
 •  Program i vogël, larmi e madhe në përdorim
 •  Montim dhe përshtatje e thjeshtë
 • I qëndrueshëm edhe në rastin e kanateve të gjera
 • Jetëgjatësi e madhe
 • Asnjë pjesë e dalë
 • Opsionale: SERVO-DRIVE për AVENTOS, mbështetja elektrike e  ëvizjes për dollapët e sipërm

Hapja dhe mbyllja – të lehta dhe komode

Pavarësisht nga pesha dhe madhësia AVENTOS HL mund të hapet dhe të mbyllet me shumë pak forcë për ta vënë në lëvizje. Nëpërmjet ndalimit pa pozicione të përcaktuara, kanati qëndron në çdo pozicion që dëshironi.

Falë sistemit të integruar BLUMOTION mbyllen butë dhe lehtë, si kanatat e lehta, ashtu edhe ato të rënda.

Avantazhe të tjera që do t’ju frymëzojnë juve dhe klientët tuaj

 • Jetëgjatësia e madhe

Zemra e mekanizmit të ngritjes është paketa e sustave të fuqishme.
Rezultati: jetëgjatësia e madhe.

 • Asnjë pjesë e dalë

Levat e dyfishta të çmontueshme – një avantazh në prodhimin emobilieve dhe në montimin e kuzhinave.

 • Bordurat dhe dekorimet

AVENTOS HL është i përshtatshëm për dollapët me kuti të vendosura lart, bordura ose dekorime.

NE PERDORIM

[metaslider id=”8996″]