SISTEMI I SHINAVE RRESHQITESE

Rrëshqitja e lehtë – te MOVENTO madje e sinkronizuar – për kasetat dhe sirtarët prej druri. Sistemet tona të shinave rrëshqitëse mund të përdoren në të gjitha ambientet e banimit, ofrojnë shumë mundësi dhe i japin vlerë mobilieve si rezultat i komoditetit në përdorim.

Showing all 5 results

■ BLUMOTION për mbyllje të butë dhe të lehtë
■ SERVO-DRIVE për komoditetin më të lart në lëvizje. Hapje me një prekje të lehtë. Për mbylljen e butë dhe të qetë kujdeset BLUMOTION
■ TIP-ON për mundësi pa doreza – te MOVENTO i integruar
■ TIP-ON BLUMOTION – dy funksione të kombinuara me elegancë – për MOVENTO
■ Program gjithëpërfshirës për shumë mundës
■ Stabilitet i lartë dhe rezistencë shumë e lartë ndaj ulje
■ Cilësi, gjatë gjithë jetës së mobilies

MOVENTO

Evolucioni i lëvizjes
MOVENTO ofron lëvizje të sinkronizuar, regjistrim 4-dimensional të kapakut ballor dhe kapacitet mbajtës dinamik midis 40 dhe 60 kg me stabilitet të lartë dhe rezistencë shumë të lartë ndaj uljes

TANDEM

I qetë. Praktik. I gjithanshëm.
TANDEM ofron komoditetin e lartë në lëvizje në çdo ambient të shtëpisë. Programi i shumëllojshëm TANDEM ka zgjidhjen e duhur për çdo pjesë mobilieje

STANDARD

I thjeshtë. I provuar. Ekonomik.
STANDARD, sistemi i provuar i shinave me rule dhe teknologjia e testuar. Për mbulimin e një programi të gjerë mjaftojnë vetëm disa komponentë