Shina Parciale Blum

2,000 L4,700 L

·Shina Parciale – jane shina me hapje te pjesshme qe e lejne sirtarin 9 cm brenda.

·Me gjatesi 27 cm deri ne 50 cm , dhe 55 cm, 60 cm dhe 65 cm.

·Blumotion– per mbyllje te bute dhe te lehte te sirtarit.

·Tip-On – hapje me nje prekje te lehte e kanatit dhe mbyllja me nje shtytje te lehte.

·Servo-Drive- hapje me nje prekje e kanatit dhe mbyllja e lehte dhe e bute-mbeshtetja elektrike e hapjes.

·Peshembatje deri ne 30 kg.

·Funksion, cilesi dhe komoditet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Shina Parciale Blum
2,000 L4,700 L

Me Shume Informacion

size

27cm-50cm, 55cm / 60cm / 65cm

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on