Shina Totale Blum

3,800 L6,700 L

·Shina Totale – jane shina me hapje te plote per sirtarin .

·Me gjatesi 25 cm deri ne 50 cm , dhe 55 cm, dhe 60 cm .

·Blumotion– per mbyllje te bute dhe te lehte te sirtarit.

·Tip-On – hapje me nje prekje te lehte e kanatit dhe mbyllja me nje shtytje te lehte.

·Servo-Drive– hapje me nje prekje e kanatit dhe mbyllja e lehte dhe e bute-mbeshtetja elektrike e hapjes.

·Per nje rreshqitje sa me te lehte , gjate gjith jetes se mobiljes.

·Peshembatje deri ne 30 kg.

·Funksioncilesi dhe komoditet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Shina Totale Blum
3,800 L6,700 L

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on

size

25cm – 50 cm, 55 cm / 60 cm