MBAJTESE DETERGJENTI

Mbajtese Detergjenti nga Blanco Made in Germany. Krijoni me shume hapesire ne lavamanin tuaj duke vendosur mbajteset e detergjentit.

Showing all 8 results

Kuzhinat kerkojne zgjidhje funksionale, te thjeshta pasi gjithmone duhet te beni shume dhe duhet te jeni te shpejte dhe praktike.
Mbajteset e detergjentit jane lehtesisht te arritshme dhe nuk zejne vend ne buze te lavapjates, zgjidhje praktike me dizajn funksional dhe modern.
Dizajne te ndryshme dhe te larmishme, me funksionalitet te larte ne perdorim qe iu ofrojne komoditet ne punen tuaj te perditshme.
E pajisur me depozite me kapacitet mbajtes deri ne 300 ml dhe shume e thjeshte per ta mbushur.