BLANCO

Blanco eshte nje Kompani gjermane per prodhimin e laapjatave dhe rubinetave me cilesi te larte dhe aksesore te ndryshem funksional , si dhe sisteme te ndarjes se mbeturinave.

Showing all 7 results

Blanco eshte nje nder prodhuesit kryesore te lavapjatave ne cilesine me te larte. Komponente qe pershtaten ne menyre te perkryer sebashku nga lavapjatat novatore dhe rubinetet qe perputhen te sistemet intelegjente per ndarjen e mbeturinave.Per shkak te funksionalitetit te larte, te gjitha sebashku rrisin komoditetin ne kuzhine. Lustrat Blanco te siperfaqes se lavapjatave sigurojne nje jetegjatesi te jashtezakonshme dhe lehtesi ne pastrim.
BLANCO perdor vetem materiale te cilesise me te larte ne procesin e prodhimit dhe i nenshtrohet testeve me te rrepta.
Tek ne do mund te gjeni shumellojshmeri ne dizajne , materiale cilesore granit apo inox . Aksesore te ndryshem funksional dhe komod gjate perditshemerise suaj. Blanco ofron zgjidhje cilesore , funksionale dhe dizajne te ndryshme per lavapjaten dhe rubinetin tuaj.
Blanco-n e gjeni vetem tek ne me cmime teper te arsyeshme.