Blanco Etagon 6

51,500 L

·Blanco Etagon 6- Lavapjate granit nga Blanco.

·Ne permasat 60 cm / 51 cm .

·Ngjyrat gjendje : e bardhe dhe e zeze.

·Me pilete automatike.

·Te perfshira ne cmim edhe dy shufra mbajtese te cilat iu ndihmojne gjate punes suaj te perditshme ne kuzhine.

·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

·Rezistent ndaj gervishtjeve.

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 280 °C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Dizajn funksional dhe modern.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Etagon 6
51,500 L