TANDEM

Rrëshqitja e lehtë për kasetat dhe sirtarët prej druri – dhe kjo në çdo ambient banimi: Këtë gjë e mundëson sistemi i shinave rrëshqitëse TANDEM. Sepse programi i shumëllojshëm TANDEM ka zgjidhjen e duhur për çdo pjesë mobilieje.

Showing all 2 results

Showing all 2 results

Shumëllojshmëri
Spektri i gjerë i gjatësive nominale, kategoritë e kapacitetit mbajtës 30 dhe 50 kg dhe kaseta me hapje të pjesshme dhe të plotë. Kjo shumëllojshmëri ofron një zgjidhje të mirë për çdo hapësirë

Lëvizja TANDEM
Rrëshqitje e lehtë, kalime të zbutura të shinave dhe rule plastike të pakonsumueshme. Kjo është cilësia që bind prej vitesh në mbarë botën

Stabilitet
Rezistencat shumë të larta ndaj uljes mundësojnë përdorimin e kasetave afër tokës. Në rastin e kasetave shumë të gjera stabilizuesi anësor kujdeset për lëvizjet e qëndrueshme paralele

Kapësja dhe teknika e kapjes
Teknika e bashkimit kujdeset për futjen dhe nxjerrjen e lehtë. Gjithashtu, edhe me teknikën e kapjes montimi është i shpejtë dhe i thjeshtë

NE PERDORIM

[metaslider id=”9075″]