ZONA E NDENJES

Bëni sallonin tuaj të paharrueshëm me ndriçim modern LED cilesor gjerman nga Domus Line.

Showing all 12 results

Megjithëse mund të keni mobiljet që pasqyrojnë stilin tuaj personal, do t’ju duhet ndriçimi i duhur për t’i sjellë ato në jetë. Salloni është një shtëpi brenda shtëpisë tuaj nëse vërtet mendoni për të. Eshte ajo dhome ku miqtë dhe familja juaj ulen për tu shoqëruar ose thjesht për t’u çlodhur. Eshte vendi ku të shkoni për të parë sportin ne televizor ose për të kapur librin tuaj të preferuar. Dhe si me çdo hapësirë të zakonshme jetese, nuk dëshiron të mbetet në errësirë, madje duhet te kete nje ndricim sa me perfekt.