Sensor IR

2,800 L

 

·Sensor per led.

·Kontrollon ne menyre automatike ndezjen dhe fikjen e ndricuesit.

·Teper praktik dhe funksional

·Cilesi e garantuar

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne