Profil Baski

6,500 L9,700 L

·Baski eshte led per aplikim ne njesite baze te kuzhines.

·Profili integron nje ose dy sensore per ta ndezur dhe fikur automatikisht kur dera hapet dhe mbyllet.

·Ndricues ne ngjyre te ftohte ose te ngrohte sipas deshires.

·Eshte me trashesi 16mm, 18mm dhe 19mm

·Materialet : alumini, polikarbonat dhe polimere termo plastike.

·Dizajn unik, dhe cilesi e larte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Profil Baski
6,500 L9,700 L

Me Shume Informacion

gjatesia

45 cm, 60 cm, 80 cm