KULLESE PJATASH DHE GOTASH

Kullese pjatash dhe gotash nga Siderplast. Ose tradicionale ose moderne, lineare ose evokuese, format e rafteve të pjatës sonë frymëzohen gjithmonë nga funksioni i tyre.

Showing all 5 results

Nen nje  përzgjedhje te rreptë te materialeve, e kombinuar me përfundime të shkëlqyera, i bën ato një nga tonat produktet më të vlerësuara. Ne permasa te ndryshme nga 45 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm dhe 120 cm. Dizajne te ndryshme funksionale dhe moderne. Prakticitet dhe komoditet ne perditshmerine tuaj.