Kullese pjatash dhe gotash

7,000 L11,000 L

·Kullese Pjatash dhe Gotash Inox nga Siderplast.

·Ne permasa 60 cm, 80 cm, 90 cm<//strong> dhe 120 cm.

·Dizajn funksional dhe praktike ne perdorim.

·Cilesi e larte.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Kullese pjatash dhe gotash
7,000 L11,000 L

Me Shume Informacion

size

100 cm, 120 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm