Kosh per rroba 560 Landry

16,800 L

·Kosh per rroba me shina Blum.

·Materiali plastik cilesore ,ngjyra e bardhe.

·Koshi ka kapacitet mbajtes 50 litra.

·Thellesia 50 cmlartesia 50.6 cm dhe gjeresi 45 cm .

·Dizajn funksional dhe modern.

·Komoditet per perditshmerine tuaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Kosh per rroba 560 Landry
16,800 L