Kosh per rroba

10,900 L

·Kosh per rroba i pershtatshem per vende te vogla.

·Materiali plastik cilesore ,ngjyra e bardhe.

·Koshi ka kapacitet mbajtes 40 litra .

·Gjeresi 30 cm.

·Dizajn funksional dhe modern.

·Komoditet per perditshmerine tuaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne