SIDERPLAST

Siderplast- aksesore mobiljesh per kuzhina.

Që nga viti 1960, Siderplast ka treguar te jete nje kompani fleksibël, e gatshme të integroje përdorimin e teknologjive të reja.
Siderplast ka qenë i pranishëm në tregun italian dhe atë botëror për mbi 50 vjet, duke prodhuar pajisje në çelik të kromuar, të llakuar, çelik dhe alumini, për dollapët e kuzhinës.

Show Filters

Showing the single result

Show Filters

Showing the single result

Produktet tona nga SiderplasT jane mbajtese per pjatat dhe gotat , kolona ushqimore , ​​ xhola vaji , kosha mbeturinash dhe pajisje shtesë për kuzhinë.
Zgjidhjet qe ofrojne aksesoret nga Siderplast jane te hartuara për të përmbushur nevojat specifike të klientit, qe lejojnë të zbukurojnë brendësinë e mobiljeve duke optimizuar shfrytëzimin e hapësirave.
Për të siguruar cilësinë dhe unitetin e produkteve tona, ne vazhdimisht ndjekim vlera, ato kryejnë drejtpërdrejt dhe me kujdes të gjitha fazat e prodhimit.

Kontrolli i cilësisë është një garanci për përdoruesit, i cili më pas mund të ketë një produkt të kualifikuar dhe gjithmonë të njohur.
Tek ne gjeni gjithmone zgjidhjet e kerkuara me dizajn funksional dhe modern. Shumellojshmeri aksesoresh me cilesine e duhur per mobiljet tuaja.