Xhol vaji inox

4,000 L6,300 L

·Xhol vaji nga Siderplast.

·Me gjeresi ne permasat 15 cm, 20 cm dhe 30 cm.

·Mbyllja behet e bute dhe e lehte fale sistemit blumotion.

·Cilesi e larte dhe funksionalitet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

size

15 cm, 20 cm, 30 cm