Sirtare te ngushte Tandembox

9,000 L16,000 L

·Sirtare te ngushte Tandembox – sirtare me anesore metalike perdoren per te mbajtur shishet apo sende te ndryshme.

·Zgjidhje te qendrueshme fale shinave te dollapit te vendosuara ne menyre diagonale.

·Kapacitet mbajtes deri ne 20 kg per sirtare.

·Dizajne te ndryshme, ngjyre e bardhe dhe e zeze.

·Gjeresi nga 20 cm deri ne 40 cm, mun d te behet me xham ose pa xham ne varesi te deshires.

·Cilesi e larte dhe funksionalitet.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Sirtare te ngushte Tandembox
9,000 L16,000 L

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion

Ngjyra

Bardhe, Zeze

Xhami

Me Xham, Pa Xham