Sirtare te ngushte Legrabox

14,000 L16,000 L

·Sirtare te ngushte Legrabox – sirtare me anesore metalike perdoren per te mbajtur shishet apo sende te ndryshme.

·Zgjidhje te qendrueshme fale shinave te dollapit te vendosuara ne menyre diagonale.

·Ne variantin Tip-on Blumotion , hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtytje , ne dizajnin e mobiljeve pa doreza, dhe ne variantin Blumotion hapja me doreze dhe mbylja e bute dhe e lehte.

·Kapacitet mbajtes deri ne 20 kg per sirtare.

·Dizajne te ndryshme, ngjyre e bardhe, e zeze dhe antrazit .

·Gjeresi nga 20 cm deri ne 40 cm.

·Cilesi e larte dhe funksionalitet.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Sirtare te ngushte Legrabox
14,000 L16,000 L

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion