Orga-Line 10 cm

4,300 L

•Orga-Line per Tandembox- organizuese per sirtaret, inox .

·Permasa 10 cm gjeresi dhe 47 cm gjatesi.

·Shume praktike per perdorim.

·Dizajn i holle elegant.

·Organizimi mund te behet ne varesi te permasave te sirtarit.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Orga-Line 10 cm
4,300 L