Aventos HF

12,500 L15,000 L

•Zgjidhja per dollapin e siperm me kanat me dy pjese.

·Funksion dhe cilesi e larte.

•Aventos HF eshte  22, 25 dhe 28 .

Ndryshimi qendron midis fuqise qe duhet te perdoret ne kanata te caktuara.

•I pajisur me menteshe te sigurise se larte qe caktivizohet nese padashur gishtat tuaj ndodhen ne mesin e kanatit.

Mbyllet bute dhe lehte fale sistemit BLUMOTION.

• Hapet lehte- me doreze ne versionin BLUMOTION ose me nje prekje te lehte ne versionin SERVO-DRIVE.

Ndalon ne cdo pozicion hapjeje.

• Ofron qasje te mire ne brendesi te dollapit .

I qendrueshem edhe ne rastin e kanatave te medha .

Jetegjatesi e madhe.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Fuqia

22, 25, 28