Legrabox U+O

21,000 L42,000 L

•Legrabox U+O

·Sirtare me anesore metalike me trashesi 12.8 mm ne ngjyre te bardhe, te zeze dhe inox.

·Sirtare qe perdoren poshte lavapjates pershtatet sipas permasave te lavapjates, gjatesi 30-50 cm dhe gjeresi nga 20 cm deri ne 120 cm.

·Kapaciteti mbajtes 40 kg deri ne 70 kg.

·Blumotion– hapja me doreze dhe mbyllja e bute fale mekanizmit soft-close,

·Tip-On Blumotion – hapja me shtypje te lehte dhe per ta mbyllur mjafton nje shtyrje e lehte, ne dizajnin e mobiljeve pa doreze,

·Servo-Drive – mekanikem elektrik, hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtyrje te lehte.

·Sqarim: Ngjyra e bardhe dhe e zeze kane te njejtin cmim.

Ofron komoditet te larte gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Legrabox U+O
21,000 L42,000 L

Me Shume Informacion

Ngjyra

Bardhe, inox

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion