Ambia-Line gomine

12,200 L

•Ambia- Line per Legrabox- Mbajtese per luget dhe pirunj.

·Permasa 30 cm gjeresi dhe 47 cm gjatesi.

·Material gomine me siperfaqe ne prekje te bute «soft touch», lehtesisht i pastueshem.

·Shume praktike per perdorim.

·Dizajn i holle elegant.

·Lartesia e kornizave 5 cm.

·Organizimi mund te behet ne varesi te permasave te sirtarit.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne