MULTISTRADE

Jgrabner- Multistrade Austriake, qe I jep pamje unike dizajnit te ambienteve tuaja te brendshme. Material rezistent ndaj lageshtires dhe nxehtesise. Neqoftese jeni ne kerkim te detajeve te vecanta per arredimin e shtepise suaj Jgrabner iu ofron zgjidhje cilesore dhe stil . Qe nga viti 2005 Jgrabner Prodhon panelet e drurit “saunabord “, me cilesi te larte dhe ne kerkim te teknikave te reja per prodhimin e produkteve sa me cilesore ne treg dhe ne mbrotje te mjedisit. Multistrada ofron mundesi te ndryshme projektimi, ju mund ta perdorni per ndertimin e saunave apo mobiljeve te ndryshme per dizajn te brendshem. Cilesi e larte dhe detaj unik per arredimin e ambienteve tuaja.

No products were found matching your selection.