HPL

HPL materiali që jep zgjidhjen me cilësore , me tërheqëse dhe më ideale për ambientet tuaja. Iu ofron mundesi te larmishme perdorimi dhe dizajni. Rezistente ndaj gervishtjeve dhe ju mund ta perdorni si bango, veshje per murin etj. Material shume cilesor dhe me dizajne te ndryshme. Elementet e vecante qe plotesojne stilin tuaj iu ndihmojne qe te realizoni idete tuaja te dizajnit me tendencat aktuale, per mobiljet tuaja

Showing 1–12 of 15 results