TIP-ON

Mobiliet pa doreza po bëhen gjithnjë e më të pëlqyera në çdo ambient të shtëpisë. Me TIP-ON ne ofrojmë mbështetjen mekanike të hapjes për kanatet pa doreza të mobilieve. Në këtë mënyrë klientët mund t’i hapin pa mundim dhe t’i mbyllin në mënyrë komode kanatet pa doreza të mobilieve. TIP-ON përdoret në kuzhinë dhe në të gjitha ambientet e tjera të shtëpisë.

No products were found matching your selection.