LAVAPJATA & RUBINETA

Lavapjata është shumë më tepër se thjesht një vend ku lahen enët.
BLANCO është një ndër prodhuesit kryesorë të lavapjatave në cilësinë më të lartë. Komponentë që përshtaten në mënyrë të përkryer sëbashku- nga lavapjat novatorë dhe rubinetët që përputhen te sistemet inteligjente për ndarjen e mbeturinave. Për shkak të funksionalitetit të lartë, të gjitha sëbashku rrisin komoditetin në kuzhinë. Lustrat BLANCO të sipërfaqes së lavapjatave sigurojnë një jetëgjatësi të jashtëzakonshme dhe lehtësi në pastrim.

Showing 1–12 of 108 results

  • Lavapjate inovatore dhe funksionale
  • Një rubinet që përshtatet në mënyrë të përkryer
  • Një sistem inteligjent i ndarjes së mbeturinave
  • Një kënd i integruar funksional