AVENTOS HS

AVENTOS HS – kanati me kthim lart.A mund të lëvizë më butë një kanat me kthim lart? Me AVENTOS HS kanati kthehet mbi dollap dhe është kështu ideal për kanatet njëpjesëshe të mëdha. Kanati me kthim lart është zgjedhja e duhur edhe për dollapët me bordura ose dekorime.

Show Filters

Showing the single result

Show Filters

Showing the single result

 

 •  Mbyllet përsëri butë dhe lehtë falë sistemit BLUMOTION
 • Mund të hapet lehtë
 • Ndalon në çdo pozicion hapjeje
 • Ofron qasje të mirë në brendësi të dollapit
 • I përshtatshëm për dollapët e sipërm me bordura ose dekorime
 • Program i vogël, larmi e madhe në përdorim
 • Montim dhe përshtatje e thjeshtë
 • I qëndrueshëm edhe në rastin e kanateve ë gjera
 • Jetëgjatësi e madhe
 • Asnjë pjesë e dalë
 • Opsionale: SERVO-DRIVE për AVENTOS, mbështetja elektrike e lëvizjes për dollapët e sipërm

Hapja dhe mbyllja – të lehta dhe komode

AVENTOS HS ofron një komoditet në lëvizje që të mahnit. Edhe kanatet e rënda mund të hapet me shumë pak forcë për ta vënë në lëvizje. Nëpërmjet ndalimit pa pozicione të përcaktuara, kanati qëndron në çdo pozicion që dëshironi.

Falë sistemit të integruar BLUMOTION mbyllen butë dhe lehtë, si kanatat e lehta, ashtu edhe ato të rënda.

[metaslider id=”8978″]

Avantazhe të tjera që do t’ju frymëzojnë juve dhe klientët tuaj

 • Jetëgjatësia e madhe

Zemra e mekanizmit të ngritjes është paketa e sustave të fuqishme. Rezultati: jetëgjatësia e madhe.

 • Asnjë pjesë e dalë

Levat e dyfishta të çmontueshme – një avantazh në prodhimin e mobilieve dhe në montimin e kuzhinave.

 • Bordurat dhe dekorimet

Dollapët me bordura ose dekorime mund të kombinohen pa problem me AVENTOS HS. Në këtë mënyrë gjatë projektimit të kuzhinave krijohet më tepër liri veprimi në modelim.

NE PERDORIM

[metaslider id=”8987″]