DOMUS – LINE

Domus Line është një kompani italiane e specializuar në projektimin dhe prodhimin e pjeseve të ndriçimit për sektorin e mobiljeve.
Një rrjet i shitjeve të zgjedhura shpërndan pajisje DOMUS Line në mbi 70 vende në të gjitha kontinentet, nga Amerika në Oqeani, duke garantuar aftësinë dhe ndihmën e klientit. Angazhimi ndërkombëtar vazhdimisht nxitet nga prania në panaire të tregtisë rajonale dhe ndërkombëtare.

Showing all 3 results

Showing all 3 results

Tashme, edhe ne Shqiperi, mund te gjeni ledet me cilesore per mobiliet tuaja. DOMUS Line ofron një gamë të gjerë të ndriçuesve të çertifikuar sipas CE, UL, CSA, EAC, RCM, etj.
Produktet tona nga Domus Line perfshijne nje larmishmeri te madhe duke filluar me lede te ndryshme, per kuzhina dhoma gjumi , dhoma ndenje dhe per tualetet. Dizajne funksionale dhe moderne te kombinuara me nje cilesi te larte.

Hulumtimi i vazhdueshëm, inovacioni, dizajni, besueshmëria dhe reputacioni i markës janë vlerat dalluese të kompanisë.
DOMUS Line, i përkushtuar vazhdimisht për të siguruar një proces të përmirësimit të vazhdueshëm dhe të strukturuar të proceseve të kompanisë, i përmbahet standardeve ndërkombëtare që rregullojnë dhe garantojnë cilësinë (ISO 9001), përgjegjësinë mjedisore (ISO 14001).